BloggProffs

lördag idag

Fick meddelande via Varvara igår att jag var inbjuden att delta i dragträningen med Renat om sålde selen, idag. Är ju inte snorkigare än att jag tackar ja när jag får frågan två gånger :) Så upp i morse och iväg 9.20. Mata in i GPSen och iväg. Samma dumma väg som sist förstås med vägbygge och genom stan istället för på transportringen. Vad trodde jag? Jag kom för sent och missade dem. Parken, Kuskovo, är enormt vacker och har både en sjö och ett palats. Lika bra att ta en joggingrunda när jag ändå var där.

Råkade knäppa, sjön


Ca -10, hur klär man sig? Jag körde med joggingskor, underställ, träningsbrallor, fleece och skaljacka. Träffade en från gänget som meddelade att de var vid sjön. Sprang dit men hittade dem inte. För att göra en lång historia lite kortare blev det 40 minuters uppvärmning på egen hand. Sen hittade vi varandra!

Balto godkänns av de riktiga draghundarna


Ledarens tik var het på gröten


Sen blev det drag! Ledarens tik löpte, perfekt morot!

вперед!


Vi är rätt nöjda både jag och Balto efter dagens låååånga löprunda.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu